luni, 25 octombrie 2010

Anno1777 - invitatie +tutorial

ANNO1777 este un joc online care simuleaza un sistem economic, politic si militar asemanator cu cel din lumea reala. Esti in postura unui cetatean din secolul XVII care lupta pe toate planurile pentru a avansa in ierarhia sociala. Iti poti deschide companii, poti deveni guvernant sau poti sa ridici un imperiu militar. Totul depinde numai de tine. Spre deosebire de alte jocuri de acest gen, banii virtuali din ANNO1777 pot fi schimbati in bani reali si invers. Cu alte cuvinte un succes financiar in lumea virtuala din joc devine un succes financiar si in lumea reala. ANNO1777 poate fi jucat direct dintr-un browser cum este Internet Explorer si nu necesita nici un download. 

Inscrierea se face numai pe baza de refferer ca sa va inscrieti intrati pe urmatorul link :   


http://www.anno1777.com

Dovezi de plata +Tutorial:















Tutorial pentru a face aur inca din prima zi
"Va prezint cea mai usoara metoda de a face bani. Voi detalia pe pasi pentru a intelege mai bine.

1. Va ducetii la lupta, alegeti un jucatorul si atacati-l.
2. Dupa ce l-ati batut mergeti la Piata sclavilor si vedeti pretul pietei
3. Mergeti din nou la Lupta -> sclavii mei.
4. Apasati butonul vinde iar pretul sa fie cel al pietei.

OBSERVATIE: faceti acest lucru in cele 20 de minute in care va bateti. Daca Asteptati mai mult este posibil ca altcineva sa va atace sclavul si sa vi-l fure.


EXEMPLU practic: am un sclav, ma duc la Piata sclavilor, ultimul pret este 0.10 AUR. Ma duc la Lupta-Sclavii mei petru a-l vinde. Pretul de vanzare o sa fie 0.09 AUR pentru a-l vinde cat mai repede ( in cele 20 de minute ). De obicei dureaza maxim 1 minut pana il cumpara cineva.
Vindeti sclavi cu 0.09 cas a intre tot profitul la voi dak pretul pietei nu trece de 0.10Aur-0.15Aur"

Niciun comentariu: