duminică, 1 august 2010

Tutorial pentru o stergere la fund corecta si sanatoasa

Avand in vedere ca Romania este plina de boschetari,aurolaci si alte cele care cand trec pe langa tine lasa un iz de veceu public,ne-am gandit sa facem un tutorial cum sa te stergi la cur.Poate 2-3 vor vedea rezultate promitatoare chiar dupa prima folosire a chestiei numita hartie igienica.


Pasul 1.

Se verifica atent sulul de hartie.Se va folosi pt o stergere corecta in jur de 1.5 metri hartie igienica pufoasa sau 0.5 metri hartie la 20 de bani.(iti ia curu foc de la mai mult)

Pasul 2.

Iei o bucata de hartie igienica in mana dreapta preferabil,dar poti folosi orice mana pentru o stergere cat mai confortabila si relaxanta.
Se indreapta hartia igienica catre partea posterioara murdara de cacat.Se alege o pozitie cat mai ok si se trage in sus,apasand cu putere,astfel incat sa ramana pe materialul folosit o linie de cacat.Ai grija sa nu atingi cu mana nimic in timp ce faci acest lucru.Se repeta actiunea de cate ori este nevoie,pana cand hartia este perfect curata.

ATENTIE!!!! Murdaria se poate prinde in firele de par existene.Verifica cu atentie.

Pasul 3

Te ridici calm,usor de pe scaunul toaletei,iti ridici peste organele genitale si posterior orice lenjerie intima porti (chiloti,boxeri,tanga etc) daca porti si apoi cu grija pantalonii.Te inchizi frumos la nasturi si/sau fermoar.

Pasul 4

Un lucru important ce tine de bunul simt,inainte sa pleci linistit si fericit ca ai terminat inca o cacare sanatoasa din viata ta,tragi apa si te asiguri ca nu a ramas nimic in urma.

Sper ca tutorialul va fi folositor pentru unii oameni si poate vom reveni intr-un later edit sau post cu ceva poze.Bafta!