duminică, 26 iulie 2009

Ce inseamna sa fii barbat?

Nu multi stim raspunsul la intrebare .Desigur multi ne dam cu parerea.O sa va prezint un articol cu parerea unui om referitor la intrebarea "Ce inseamna sa fii barbat adevarat?" Articolul fiind preluat de pe un site de pick-up mai contine si referinte in domeniu dar voi puteti sustrage doar ce e important.Articolul este destul de lung dar merita citit in totalitate.

Articol preluat de pe artaseductiei.ro
ELIBEREAZA BARBATUL DIN TINE


Cateva zile petrecute printre oameni diversi mi-au ridicat niste semne de intrebare si niste raspunsuri….


Scriu foarte greu aceste randuri pentru ca deja am o aversiune imensa fatza de internet, si mai ales de programe gen messenger….vei intelege mai incolo de ce.


Atentie, contine limbaj EXPLICIT ce poate ofensa persoanele sensibile.
Limbajul explicit isi are bineinteles scopul lui. KEEP reading.
Imi e greu si s-a creat o prapastie intre mine si ceilalti pentru ca am reusit pentru cateva clipe sa vad RADACINILE, dincolo de mucegaiul depus.


Poate corolarul aventurii mele, poate intrebarea fundamentala este urmatoarea:


TE CONSIDERI UN BARBAT ADEVARAT?


Serios. Gandeste-te. Important este sa raspunzi cu da avand in minte notiunea ta despre ce inseamna un barbat adevarat..notiune simtita natural sau acceptata drept adevarata de la cei din jur.

Eu sunt socat pentru ca punand aceasta intrebare anturajului meu, toti au lasat capul in jos. Si NU, nici eu nu ma consider(am) un barbat adevarat.

Si bai, in pula mea, ar trebui sa TE DOARA ASTA. Sa te doara ca nu esti un barbat adevarat. Sa constientizam unde am fost manati ca OILE.


Ca raspund cu da sau ca raspund cu nu, hai sa vedem pe scurt ce inseamna BARBATUL.

Cel care deschide usa femeii la intrarea intr-un local.

Cel care plateste consumatia.

Cel care ii da ursuletzi.

Cel care ii aduce flori. Cel care sta pe internet. Cel care sta pe messenger ore in sir.

Cel care numara orele pana cand o va vedea din nou pe fata de care ii place foarte mult, dar careia nu i-a marturisit inca asta..iar daca ii va marturisi candva, o va face fara vreun rezultat pozitiv. Cel care ii face complimente peste complimente.

Cel care are nevoie de sex de la o anumita persoana, si e disperat si dependent.

Cel care se lasa atras in realitatea femeii.


CEL CARE SE LASA ATRAS IN REALITATEA CELORLALTI

ACESTA este ….the nice guy. Sau Cavalerul, asa i-a dat armura de mucegai lucitor societatea.

Cavalere, lasa-te…si lasa-ne…iar daca nu ne lasi, noi nu ne suparam. De ce oare?


Cand salivezi timid dupa EA, poti sa lingi si canapeaua. Noi nu ne suparam. De ce oare?

Cel care patrunde prin toate usile sufletului unei femei, pentru ca asa vrea si asa ii place, indiferent de ce comenteaza femeia.

Cel care vazand o tipa buna de care se simte cu adevarat atras isi linge usor buzele pofticios si se apropie de ea gata de joaca.

Cel care in loc de febra musculara de la dublu click…face miscare fizica…joaca fotbal, face sala, face ceva dinamic, sursa de transpiratie.

Cel care prefera emotiile reale, face 2 face, in locul comunicarii prin ecrane, telefoane, etc.

Cel care este EGOIST.

Cel care nu cauta scuze pentru distanta dintre cel ce este si cel care isi doreste sa devina, si in consecinta actioneaza pentru a EVOLUA.

Cel care daca il pui sa se intrebe “Parerea strainilor despre mine conteaza PENTRU CA……..” nu va reusi sa completeze vreun motiv.

Cel care este constient de valoarea lui.

Si care isi baga pula in realitatea celorlalti. Nepreocupat de ceea ce cred ceilalti despre el.


ACESTA este…BARBATUL. Sau Proscrisul, Evadatul.


PARANTEZA: Gluma doar pt cunoscatori: Pai cum dom’le sa nu aiba lapte la toneta de ziare?


Bun. Vom mai gasi in continuare alte si alte atribute ale Lui…am pus cateva randuri minime. Nu trebuie sa ne potrivim 100% perspectivele, trebuie sa intelegem impreuna o mare, mare idee.


CEL CARE NU ISI CERE SCUZE PENTRU DORINTELE LUI DE BARBAT.


Bai, da-o dracului de prapastie intre barbati si femei. Hai sa nu uitam sa fim barbati, ok? Solutia de depasit prapastia e simpla, si vom ajunge si la ea.
Hai sa fim mandri ca suntem barbati. Hai sa ne bagam si sa ne scoatem. Hai sa NU NE MAI FIE RUSINE ca suntem barbati. Pentru ca in pula mea LA ASTA S-A AJUNS ASTAZI.

Sunt BARBAT. Vad prezentul si viitorul legate printr-o LINIE DREAPTA. Vad distanta dintre ce am si ce vreau sa am printr-o LINIE DREAPTA.


Prezent____________________________Viitor


Imi vad dorintele in fatza mea si aproape de mine. Asa vad eu. Trebuie sa domin, trebuie sa controlez realitatea. Trebuie sa fiu CREATORUL EVENIMENTELOR SI AL REALITATII, nu sa ma adaptez din mers la realitate si la ce se intampla in ea. Si daca vreau sa ma exprim in termeni de femeie, atunci, DA, TREBUIE SA FAC DRAGOSTE CU PREZENTUL. “TREBUIE”, nu “VREAU”…caci e din ce in ce mai greu sa vreau prezentul, si sa nu il amanetez, sub presiunea grijilor si insecuritatilor si a ceva care etern trebuie sa imi lipseasca….sa il amanetez catre un viitor ireal si ideal lipsit de griji. Atata timp cat simt ca ceva imi lipseste, am sa CONSUM. Iar oamenii fericiti nu consuma, nu-i asa?


Ce vreau, imi place sa si iau. Vad o tipa speciala, ma duc la ea cu entuziasm si detasare sa ii spun ca IMI PLACE DE EA SI VREAU SA NE CUNOASTEM. Si este PROBLEMA EI daca se blocheaza si refuza. Inseamna ca NU MA MERITA si ca eu MERIT ALTA TIPA MAI BUNA. Sunt BARBAT si sunt PREMIUL si sunt SELECTORUL si sunt PESTELE CEL MARE (vezi Gap..).


Da, sunt cel care fute in gura P.A. Pentru ca LUMEA TRAIESTE PE P.A. Pentru ca nu meritam sa traim pe P.A. Meritam de o mie de ori mai mult.


Da, sunt cel care fute in gura PILOTUL AUTOMAT.

Da da da, despre el vorbesc. Despre PILOTUL AUTOMAT al fiecarei tipe de pe strada, de pe banca, din club. De ce se merita sa intretin astfel de activitati orale cu un dispozitiv tehnic?


Pentru ca PILOTUL AUTOMAT s-a nascut ca sa ne ajute sa navigam printr-o jungla. Si si-a indeplinit misiunea admirabil. Numai ca LA UN MOMENT DAT PILOTUL AUTOMAT PREIA CONTROLUL asupra drumului meu, si atunci viata mea devine un sir de reflexe limitate si anchilozate.

Pentru ca, stimata domnisoara, pilotul automat te face sa nu iti opresti mersul cand vin zambind catre tine pe strada. Si atunci…pilotul automat te controleaza EL pe tine. Si e PACAT. PACAT DE TINE. Dar sunt egoist si stiu ca ABIA ASTEPTI SA MA CUNOSTI. Si stiu ca EU SUNT PREMIUL. Si reactia ta e PROBLEMA TA.

Daca s-a inrosit careva pana aici, e problema LUI. Pentru ca, ciudat joc de cuvinte, ce inseamna ca voi folosi un limbaj EXPLICIT?

INSEAMNA CA AI FOST INVATAT SA TRAIESTI IMPLICIT.


E un joc de cuvinte ce spune ca AI FOST INVATAT SA TRAIESTI ASCUNS. Sa iti ascunzi dorintele, sa iti fie rusine de ele. Parca in epoca de piatra, cand barbatul inainte sa sara pe femeie cerea acordul dinozaurilor din jur si mai ales punea un paravan in jur in timp ce i-o tragea pe la spate femeii. Amuzant, nu?
Dar nu mai suntem in epoca de piatra, nu-i asa? Stiu asta, ma intreb insa daca stau de vorba cu inca unul din “generatia download”, promotia “dublu click”..o leguma din asta care face fotosinteza la lumina monitorului.


Ca tot am ajuns la stimata domnisoara, sa mergem de partea cealalta a prapastiei. Acolo ne asteapta fata. EU gandesc realitatea intr-o linie dreapta.
EA gandeste totul intr-un arc de cerc, intr-un semicerc, eventual o spirala din aia pe mai multe niveluri, tridimensionala.

ACUM se nasc intrebari existentiale de genul “Gogule, probleme ma?”.
Da, asta e prapastia….este in fiinta mea sa merg drept la tinta..e in fiinta ei sa ma poarte cu vorba pe semicercuri de clipe petrecute impreuna…pentru ca eventual in final sa ajung stors la tinta. Eu vreau sex, ea vrea tandretze. Eu vreau libertate, ea vrea angajament. Eu vreau poliamoros, ea vrea exclusivitate…NASOL.


Avem o problema. Cum PROCEDAM?


Dap, e genul de problema a carei abordare a fost adanc schilodita de societate. Pentru ca in momentul de fatza e foarte probabil ca imi este rusine sa imi marturisesc dorintele mai sfinte sau mai pacatoase. Sunt la a treia intalnire cu ea, si, desi mi-ar place sa facem dragoste fierbinte de maimutza, aflu ca “e prea curand”, ca “nu ne cunoastem”….ca “NU VREA”…..bai pula mea…..deja m-a bagat fata pe SEMICERCUL EI. Eu, stapanul liniei drepte.

Ba mai rau, se pare ca IMI ESTE RUSINE DE FELUL IN CARE SUNT SI IN CARE GANDESC…mi se pare ca linia mea dreapta este ceva mitocanesc, golanesc, brutal, insensibil…si ma si apuc sa cumpar in rate un piedestal pe care sa ridic fata pentru moralitatea de care da dovada. Ba eventual o vrea sa se si marite virgina. Ba sa moara ma-ta…adica ma-sa…..smile.gif

Abordarea sexuala e doar un exemplu, poate cel mai frecvent. Mai avem chestii gen anturaje, mod de petrecere a timpului liber, fidelitate, etc.


Uite asa ajungem sa (ne) punem intrebari de genul care este barbatul dintre acel minunat cuplu baiat-fata ce il vedem pe malul marii la plimbare.


BAI…….NE EFEMINAM……NASOL….


Mai rau decat efeminarea in look….e efeminarea in gandire. E reflexul supralicitarii pozitiei femeii…careia mai nou ii place sa stea deasupra nu numai in pat, ci si in societate. Sunt destui Cavaleri ce isi fac chip cioplit din lut cu decolteul vreunei bombe de riduri cu efect intarziat.

PROSTII.
NU SUNT MISOGIN. Iubesc femeia. Dar urasc PROSTIA.


Acum…intelegi? smile.gif

Si, cum spuneam, prapastia dintre linia dreapta versus semicerc se trece SIMPLU.
Daca stapanesti bine stilul gen Badboy….linia dreapta e solutia…fii direct si fara scuze..va fi deajuns.


In cazul nostru, al pamantenilor……

Trebuie sa invingem Matrixul cu armele lui. Trebuie sa intram intr-un cal troian.
Si lui Moise i s-a zis: “VEI INTRA PE SEMICERC. VEI MERGE PE SEMICERC. SI VEI STI CAND ESTE MOMENTUL POTRIVIT SA APLICI LINIA DREAPTA PESTE REALITATEA STAPANEI SEMICERCULUI”.


Si Moise a transmis cele aflate poporului sau. Le-a spus:


“Pilotul Automat este deseori mult prea puternic pentru niste talhari ca noi, talhari de inimi slabiti de atatea biciuiri. Tu proscrisule, nu vei reusi nimic daca te duci la oitza si ii vei spune “Ai blana cea mai pufoasa…Vreau sa ma bucur de trupul tau si sa ne simtim bine impreuna…… Tu, lupule, TE VEI IMBRACA IN HAINE DE OITZA…si vei fi primit de oitza in apropierea ei. Si veti behai dulce impreuna, zi de vara pana seara……”
sa trecem din legenda in practica……

Vom incepe conform matricei. Cu haine speciale, deosebite, cu ceva ce ne evidentiaza de la inceput…si vom juca LA INCEPUT conform semicercului…vom fi amuzanti, sensibili, preocupati de ea…vom intra in intimitatea ei, astfel incat NE VOM CRESTE ATAT DE MULT VALOAREA SI INFLUENTA ASUPRA EI incat dupa un sfert de semicerc vom schimba pe linie dreapta…in punctul in care NU MAI PUTEM FI REFUZATI. In punctul in care daca plecam…in lumea ei ramane un gol mare si amar. Caci asa cum noi am oferit, ne-am amintit la timp ca e timpul sa primim. Ca daca ei nu ii este rusine sa i se plateasca consumatia, nici mie nu imi este rusine sa imi multumeasca in fiecare noapte pentru ca am aparut in viata ei.

Pur si simplu, intre “hai sa mergem la un film” si un “TE VREAU”….ce ii ridica mai mult parul pe spinare?

Ca si povesti personale…mi-a fost foarte multa rusine de ceea ce mi-am dorit ca si BARBAT. Cred ca asa fusesem invatat…obisnuit..cine stie…A fost naspa…Intamplator sau accelerat in ultima vreme, poate ca am parcurs semicercul mult mai repede. Dar tot fara linie dreapta….Pluteam pe valurile realitatii fetei, si nu ii cream eu realitatea. Ba chiar ma laudam pentru “flexibilitatea” mea….

Ca si povesti personale..foarte recent eram la o reintalnire cu o amica/idila la distanta, dracu stie ce fantezii avea in cap…Totul mergea beton, iesise un Raport de zile mari ce ma deranjeaza eventual doar ca nu i-am decodificat complet algoritmul, ca iese parca prea natural…si ma intrebam: Bai…o sarut sau nu o sarut? Nu ca as fi simtit ceva pt ea (din pacate..nu:( )..dar Jocul ma adusese la acest punct. Primul dans in semicerc a fost poate ezitarea asta..o fac sau nu o fac. Al doilea dans a fost sa o pornesc pe aluzii…ce s-ar intampla daca…etc. Al treilea dans a fost sa ii accept raspunsul ca ar trebui sa fie ceva SERIOS…non-aventura de o noapte…Si uite asa, se futu linia mea dreapta, iar eu nu. Ce frumos am dansat pe semicerc…. wacko.gif

Ca si povesti personale, eram la un date in toata puterea cuvantului. Apropiati unul de altul, ea isi apropie chipul de mine si se opreste pe la jumatea distantei…
EU: “Daca vin spre tine sa te sarut, te vei retrage”

EA: “Cat de bine ma cunosti…..”

Eu nu mai zic nimic, si cum stateam unul langa altul, ea in dreapta mea, imi intind mana dreapta prin fata gatului ei, o apuc cu palma pe dupa urechea dreapta si pur si simplu o sarut. N-a avut unde sa plece. N-a vrut sa plece.

SI NU MI-AM CERUT SCUZE PENTRU DORINTELE MELE DE BARBAT SI NU MI-A FOST RUSINE DE ELE.

Ca si povesti personale, am inceput sa eliberez barbatul din mine. Pentru ca eu unul m-am saturat sa fac compromisuri cu mine si cu dorintele mele. Acesta e un alt cuvant cheie: COMPROMISUL.

Pentru ca nu vreau sa ajung ca altii la 28-29 de ani concetrandu-si viata in jurul femeilor, crezand ca femeile ii definesc, in loc sa inteleaga ca femeile ii COMPLETEAZA.
Nu vreau sa prefer compania unei sticle in locul unei femei. Nu vreau sa amanetez prezentul pentru a mai castiga timp sa imi cresc insecuritatile. Pentru ca detest sa mai stau pe internet si mai ales pe messenger. Prefer emotiile reale decat colectiei de smileys. Prefer oamenii fatza in fatza decat pe ecrane. Prefer emotiile din viata reala decat emotiile din filme.

Iar statul pe net sub pretextul cautarii de informatie…hai sa fim sinceri cu noi insine…Nu exista informatii noi pe net, toate sunt amestecate si remixate..si nicaieri nu exista vreo cheie magica….E absurd cum oameni din acelasi oras, de la cateva minute distanta…in loc sa se vada….comunica prin ecrane. Normal ca devenim inadaptati social, pierduti in cutiile astea luminoase care ne devoreaza realitatea.
Si daca nu ne oprim dansul asta pe semicerc, vom ajunge cupluri de lesbiene, pe bune.

Uite asa invatz sa spun pur si simplu “Te vreau” in loc de “hai la mine sa-ti arat colectia de cd-uri”. Si e beton. Si spun asa dintr-o pozitie de autoritate in lumea ei, nu din pozitia unui cersetor. E o experienta deosebita.

Iar fata care o vad la cativa metri de mine….sunt sigur ca ABIA ASTEAPTA SA MA CUNOASCA SI SE AFLA ACOLO SPECIAL PENTRU MINE.

Nu-i asa, sau ar trebui sa spun….FUCK YOU STUPID BRAIN…..?
Tine minte…TRAIESTE EXPLICIT.

By Legendary

Un comentariu:

Anonim spunea...

Tealc tu esti dorele...asta e prima chestie inteligenta de p-aici...imi place mult !